Saturday, June 29, 2013

14 Jun 2013...genap sudah 2 tahun 1 bulan Arissa pergi..miss U a lot sayang...;)

Assalammualaikum sayang ibu...rindunya ibu kat arissa....setiap saat taw...maaf yer sayang...terlalu lambat untuk bulan ini ibu update blog ni...ibu busy sangat kat office...tapi sesibuk mana pun ibu..tak pernah ibu lupakan arissa walaupun sesaat...taw....

Sayang ibu...rindu sangat nak menatap wajah comel sayang ibu ni depan mata ibu....tapi x mengapa sayang..insyaAllah....samapi masanya kita pasti akan bertemu...semuanya dengan izin Allah SWT....insyaAllah...Amin....

Sayang ibu...sepanjang bulan Jun ni...macam-macamkejadian yang berlaku dalam hidup ibu....tapi ibu redha dengan ketentuan Nya..insyaAllah...mungkin ada hikmah disebalik apa yang telah berlaku....mudah-mudahan Allah akan permudahkan segala-galanya bagi kami..insyaAllah amin....

Al-fatihah sayang ibu...doa ibu sentiasa mengiringi dirimu disana..berbahagialah sayang ibu disana...yer sayang...pintu syurga itu sentiasa terbuka menantikan dirimu sayang....sayang sangat2 kat Arissa....love u....;)

No comments:

Post a Comment

This is Our Life, Our Journey & Our Love....